Clientii nostri fericiti

Clientii nostri fericiti sunt numerosi. Stefan este unul dintre clientii nostri si a vrut sa ne multumeasca pentru ca i-am refacut curtea. In sfarsit putem sa ne bucuram de curte asa cum trebuie, spune el.

Ca multi altii si Stefan a cumparat la inceput gazon din marile magazine de bricolaj. Dar curand a observat ca nu din toate semintele ies fire de iarba. Astfel s-a dus si a mai cumparat o completare. Si din completare in completare si-a dat seama ca in loc de o economie gazonul a defenit foarte foarte scump (per total cumparaturi efectuate). Bineinteles ca a dat vina mai intai pe lipsa de experienta a sa: ca nu a fost insamantat bine, ca nu a udat bine semintele. Adevarul este ca semintele de gazon slab calitative nu au putere de germinare. Dupa ce a fost consiliat de tehnicienii nostri, Stefan a optat pentru o ierbicidare totala cu Glyphogan. Urmatorul pas a fost insamantarea cu Gazon Rapide, care are o crestere rapida si o toleranta mare la calcat special fiind pentru locurile de joaca. Produs de catre Barenbrug este unul dintre cele mai bune produse.

Inainte:

Clientii nostri fericiti 2 -

Si iata aici noul gazon al lui Stefan:

 

Clientii nostri fericiti

Daca doriti un asemenea gazon puteti apela cu incredere la Grassomega!

Clientii nostri fericiti

Luati in considerare mereu toate aspectele atunci cand achizitionati semintele de gazon. Un factor foarte important este data producere a gazonului. Este evident ca un gazon produs cu trei ani in urma va avea o germinatie mai mica decat unul produs cu un an in urma. Alt aspect este ambalajul care nu trebuie sa fie ud sau umezit si uscat.